Psychotherapie
VermeulenDe psychotherapeut

Mariët Vermeulen


Mijn naam is Mariët Vermeulen. Ik ben BIG geregistreerd psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut, schematherapeut en psycholoog. Ik ben lid van de LVVP, de VGCt, de VEN, de EFT vereniging en de Vereniging schematherapie. Daarnaast ben ik supervisor VGCt en leertherapeut voor psychologen in opleiding.

Ik werk vanuit een integratieve en oplossingsgerichte benadering, waarbij ik gebruik maak van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, EFT en systeemtherapie. In mijn werkwijze staan niet alleen de klachten van de cliënt of het gezin centraal, maar ik richt mij ook op de veerkracht en sterke kanten van de persoon of het gezin.

Het opbouwen van een goede werkrelatie beschouw ik als essentieel in het proces van verandering, daarbinnen hecht ik waarde aan openheid en duidelijkheid.

Wat betreft het coronavirus volg ik de richtlijnen van het RIVM. Ik vraag je dringend bij klachten als neusverkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven; in plaats daarvan is online behandeling mbv beeldbellen of telefoon wel mogelijk.

Psychotherapeut BIG: 59922083416
KvK dossier nummer: 67844898
AGB code Zorgverlener: 94011955
AGB Praktijkcode:94063016

Werkervaring

Na bij verschillende instellingen, zowel in de jeugd GGZ als de GGZ voor volwassenen, gewerkt te hebben, ben ik gestart met mijn eigen praktijk te Amsterdam.