Psychotherapie
VermeulenAanmelden


Je kunt je aanmelden door een email te sturen met vermelding van je telefoonnummer naar info@psychotherapievermeulen.nl Je wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld of gemaild.

Vermeld in je mail niets anders dan je telefoonnummer of emailadres, geen privacygevoelige informatie. In verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ben ik verplicht je hierop te wijzen.

Ook kun je je aanmelden door rechtstreeks te bellen naar de praktijk tijdens kantooruren (09.00 uur - 17.00 uur). Indien je inspreekt wordt er per mail of telefoon contact opgenomen.

25-10-2019:
Ik neem nu tijdelijk geen nieuwe cliƫnten aan, omdat de wachttijd langer is dan 3 maanden.

Als je de wachttijd te lang vindt of er is sprake van een tijdelijke aanmeldstop, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met je zorgverzekeraar een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake start. Dat zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die de zorgaanbieders en de zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.