Psychotherapie
VermeulenPraktijkinformatie


In mijn praktijk voor psychotherapie kun je terecht wanneer je hulp zoekt voor psychische problemen, zoals angst- en spanningsklachten, somberheid, problematiek rond identiteit en zelfbeeld, verwerkingsproblemen, trauma gerelateerde problematiek en lichte persoonlijkheidsproblematiek.

Psychotherapie Vermeulen is een psychotherapiepraktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook gezinnen en ouders zijn welkom.

Op deze site kun je informatie inwinnen over mijn praktijk, mijn achtergrond als psychotherapeut, de klachten waarvoor je behandeld kunt worden, de werkwijze, behandelmethoden en voorwaarden voor behandeling.
Neem gerust contact op voor vragen of overleg.

Vanaf 1 januari 2022 is het zogenaamde zorgprestatiemodel van kracht. De vergoeding van de behandeling verloopt dan op andere wijze. Informatie over het nieuwe stelsel vind je op https://lvvp.info/voor-clienten/zorgprestatiemodel-wat-verandert-voor-patienten/.

Wat betreft het coronavirus volg ik de richtlijnen van het RIVM. Ik vraag je dringend bij klachten als neusverkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven.In plaats daarvan is online behandeling m.b.v beeldbellen of telefoon wel mogelijk.

Psychotherapeut BIG: 59922083416
KvK dossier nummer: 67844898
AGB code Zorgverlener: 94011955
AGB Praktijkcode: 94063016